Vacature Schoonmaak

In verband met het, na vele jaren trouwe dienst, bereiken van de pensioen-gerechtige leeftijd van onze huidige medewerkster zijn wij op zoek naar een vroege vogel voor de

DAGELIJKSE  SCHOONMAAK

van de kleedkamers en douches in onze sporthal.

 

De werkzaamheden nemen ongeveer 1,5 uur per dag in beslag en dienen uiterlijk om 08.30 uur te zijn afgerond, dus uiterlijk 07.00 uur starten.

 

Veelal is deze schoonmaakronde 6 dagen per week [ maandag t/m zaterdag ] nodig. Echter tijdens schoolvakanties en in de maanden juni, juli, augustus en september is er minder schoonmaak nodig.

 

Verder is er 2 keer per maand bv op woensdagmiddag of zaterdag een grotere, intensievere schoonmaak van de doucheruimtes. Dit neemt, met 2 personen, ongeveer 3 uur in beslag.

 

Daarnaast is er in overleg de mogelijkheid om structureel bijvoorbeeld 2 schoonmaak-ochtenden om te wisselen voor een avond bardienst in de kantine.

 

Als je belangstelling en/of vragen hebt naar aanleiding van het bovenstaande, neem dan vrijblijvend contact op met Jan Stegeman, via 06-11431513 of mail naar info@braninkhal.nl


Deze verenigingen maken gebruik van onze accomodatie